А ти б льше не матимеш тако як я

Ирена Скворцова
А ти більше не матимеш такої як я
Хоча будуть шеренги жінок
вони нагадуватимуть мене
одна вдягне мій капельшок
а інша йтиме так як я
з гордо піднятою головою
неначе на ній фіалковий вінок
але не стане такою
в котроїсь буде мій чистий погляд
тонкий стан, ступатиме легкою ходою
комусь віддам очей блакить
вона завжди буде з тобою
але жодна, запам'ятай цю мить
ніколи не стане мною.