Про що ти думала, дiвчино...

Геннадий Сивак
Про що ти думала, дівчино,
Тротил поклавши на живіт?...
Щоб знищити чужого сина,
Чи  доньку у розквіті літ?...

Дитячі ж підриваєш мрії,
Ти нищиш майбуття своє!...
Терором правлять лиходії,
А мати твоя сльози ллє…

Адже не вказано в Корані,
Не вчив вас цього Мухамед,
Коли здіймався у Нірвані…
На білому коні, вперед…

Про що подумала, дівчино,
Не звідавши смаку життя?...
Враз почалася стрілянина,
І впала смертниця-дитя…

Автор Геннадій Сівак.
21 червня 2004 року.