Запрягайтесь, хлопцы!

Василий Федорченко
              "К 2020 году число граждан Украины
              увеличится до 50 миллионов человек"
              Предвыборное обещание В. Януковича


Запрягайте, хлопці, коней
Та мерщій всі у село,
Щоб півсотні нас мільйонів
В Україні всіх було!

На природі дуже гарно:
Тут і там кущі густі.
Щодобово нову пару
Треба вам собі знайти.

З ким завгодно там кохайтесь –
Є у вас для цього час.
Років з п’ять не одягайтесь –
І скрізь буде з цим гаразд.

Президент дав обіцянку -
Рахуватись треба з цим.
Бо інакше нам китайця
Привезуть у кожний дім!
                2 квітня 2010 р.