Прекрасна как

Ксенияангел
http://stihi.ru/2009/04/09/2202


Прекрасна як...


Ти прекрасна як сама Природа, -
Дрімає очикуючи Весни..,
Тільки я впевнений, - що прокинеться..,
Якщо ні.., -  ти їй допоможи!

Ти прекрасна як сама Природа,
З нею еднанням душі..,
З метеликами, морем і квітами,
ІЗ чим там ще..?, точніше підкажи!

Ти прекрасна як сама Природа,
З нею єднанням душі..,
Написати зуміє хто красивей.., -
ПРО своє дівчисько напиши!

Ти прекрасна як сама Природа,
Сонце, небо,  хмари  або зірка..,
Тільки, - далекі вони, холодні,
Ну, а ти – так зрозуміла й близька!

Ти прекрасна маревом туману,
І загадкою чумацького шляху,
Під яким поруч з тобою близько,
Так "прикольно" разом  я йду!

Ти прекрасна маревом туману,
І загадкою чумацького шляху,
Тільки не в приклад  є вони "туманні",
Від тебе у відмінності тому!

Ти чудоваа сонячним заходом,
І світанком ранкового дня,
І, звичайно, тим, що дуже свято..,
В цілому  для мене ти.., - свята!

Ти чудова ранкової зоренької,
Периливом пташиних голосів,
І посмішкою "грішниці - святої",
Даровал, що Бог мені  з небісів!

Ти прекрасна "святістю" не Бога,
Святістю частичкою Душі,
У церкві не знайдеш зараз такого,
Янгол і пророчница в Любові!