Я И БОМЖ

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/11/14/3757


Я й Бомж




Ти не бачиш "вищого світу" і не знаєш,
Як небезпечний є його гламур,
Де повно "тусуется" народу,
Великих багато звивається купюр.

Ти не бачиш "вищого світу" і не знаєш,
Як можливо жити так, як я живу,
"Хенесси" ранком похмелятися,
"Річардом".., й налити його бомжу!

Він, звичайно, бомж, і не довідається,
Хто розпив коньяк з ним зараз на двох,
І вже точно, навіть і не мріє
Персонажем влізти в цей вірш між рядків!

Він, звичайно, бомж, і не довідається,
Хто розпив напиток разом з ним, -
ЧИ Те , - диявол у чорному кашемірі,
Толь в плотському обличчі  херувим!

Диявол я, - уїду в "Мерседесі",
Хутко промайне його капот..,
Бомж процідить.., - Бляха!.., «У дупу  п`яний»!...,-
Херувим, …бля!..,  й куди його несе?!

Бомж на ранок швидко протверезиться, -
Цйого не трапиться лише зі мною,
Тім.., - в якого, усе не понарошку,
Але, поки ще не здох, - хоча ледве живий!

Бомж на ранок швидко протверезиться,
Чудо не трапиться лише із мною, -
Тім, який крики душі заглушає
Кольору чаю "вогненною водою"!

Бомж на ранок може проблеватися,
Я, є не здатний.., - від Любові,
І за те, що сука - я, "нажерся"як худоба,
Люба моя подруга, вибач ти мені!

Я напився від Любові й почуття,
ПРО яки не посмів у суе сказати.., -
Підштовхнула чортик - ти, безхвостий!,
Гріх відпустиш, або будеш докоряти?!

Свин не з'їсть, не зробить підступу..,
Боже ж мій, як у голові довбає,
А "сушники", падлюка, спалять  глотку, -
Так воно із учорашнього штиряє!

Свин не з'їсть, і чорт не засудить, -
Це право надали тобі,
Ну давай, вибачай ужо "конкретно"
Мою тягу  до "вогненної  води"!

Адже до тебе сильнише води тієї тягне, -
Моя сила духу й талант,
Серце ти на "строгий" посадила,
На режим.., - тепер я арештант!

Адже до тебе сильнише води тієї тягне, -
Це ти запам'ятай кохана і прийми,
Ну, а що бомжа приплів для рифми.., -
То ж як нам без соц- низів жити..?,
В Любові?!..., вибач за це ти мені!