блукаючий погляд

Дмитрий Врублевский
Блукаючий погляд воколицях світу
Шукає він місце де б зупинитись
Не маючи віри, забутий усіми
Усе що він має – то спогади-квіти

Блукаючий погляд шукає надію
Вона наче є, але десь загубилась
Присутня іронія в ньому непевна
Але щось підказує що все даремно

Блукаючий погляд – чому і навіщо?
Ти дивлячись в нього побачиш там вічність
Немає обмежень, тим паче кордонів
Загублені очі так хочуть додому

Блукаючий погляд спричинює втому
Ніхто не у змозі побачити знову…
Забуте кохання давно вже у ньому
Не знаючи правди, не бачачи світла
Блукаючий погляд блукає повітрям…