Мовчу

Рман Сэнив
Пишу…
Рядки  незвичними  словами
ПлачУ…
Плачу  –  безсонними  ночами

Краду…
Життя  секунди  я  у  болю
Живу…
Живу  –  я  тільки  лиш  тобою

Мовчу  …
Я  говорить  не  маю  права
Іду  …
Іду  до  тебе  вже  в  уяві

Спішу…
Тебе  утримать  все  ж  надіюсь
Грішу…
Грішу  –  це  добре  розумію

Тягну…
Тебе  у  прірву  за  собою
Умру  …
А  серце  не  відчує  болю…