Скороговорка на сорок

Владимир Богословский
Скороговорка на сорок

Сорок сорок
Покупали пирог,
Торг разносился
 На сорок дорог.

Сорок сорок
Делили пирог,
Перья летели
За сорок дорог.

Сорок сорок
Разнимали: сурок,
Сороконожка
И носорог.