ЧОМУ...

Шарун Оксана
Скажи мені відверто любий,
Чи я потрібна взагалі?
Мої з вишневим смаком губи,
Очей дурмани чарівні.
Духмяне золоте волосся,
Блискуче,як гладенький шовк,
Неначе наливне колосся,
Чому коханий ти замовк?
Розпалені полум ям руки,
В яких ти залюбки розтав,
І невгамовні спраги муки,
Скажи відверто,ти кохав?
Хай буде гірко-я пробачу,
Твоє нестримане бажання,
Непереймайся-я не плачу,
То дощ змиває смодівання.