Пробач...

Таня Трохимчук
Забути...просто все забути...
Почати занову життя...
Бо довго нам з тобою не бути...
Ну...вибач, милий, це життя...

І хоч мені вже дуже важко,
І серденько мені болить.
Мені без тебе буде тяжко,
А душа рветься і кричить...

І зараз ти дуже далеко,
А я сижу, пишу вірші...
Мені і зараз вже не легко
І знаєш що...пробач мені...