***

Виктор Дудчак
               Н А М.

Нам уже не по двадцять,
І знаємо ціну словам та коханню,
Маємо дітей та онуків,
Та любимо життя своє.

Ніжний дотик,
Посмішка в очах та на обличчі,
Розкидані руки в обіймах –
Розкажуть більше ніж слова.

Зустрілись, покохались,
Та навіки поєднались в любові
З Божої ласки і благословення
На все життя без остатку.
                27.02. – 2.03.2010р.