Самотн сть

Черная Радуга
Я не перша твоя й не остання.
Не одинока, але самотня.
Жорстоке, часом, кохання,
А в серці рана-безодня.
 
Дивлюсь тобі в очі - сміюся,
А в грудях серце вмирає.
Душа вночі на папері
Сльози свої виливає.