Милий

Маша Ришитюк
Чому я так страждаю?
Чому любов до тебе відчуваю?
Чому тебе забути я не в силах?
Скажи мені, о милий!

За що я мучусь уже третій рік?
За що ти серце полонив моє на вік?
За що мені така кохання сила?
Скажи мені, о милий!

Невже тебе я не забуду?
Невже кохати так я завжди буду?
Невже навічно ти єдиний?
Скажи мені, о милий!