вдягаюся в небо i хмари

Диана Мак
вдягаюся в небо і хмари
в кучеряві кущі й дерева
в надбережні палати й вежі
у схід сонця і в його захід
у птахів тварин і людські постаті
що черпають з мене воду
вдягаю юність і старість
мілке щастя і горе глибоке
швидкоплинні красу і славу

все тоне в мені мов час

[ВІОЛЯ  ПІД  ВЕЧІР.Віра Вовк – 2000]

I put the sky and clouds on
leafy  bushes and trees
coastal towers and tents
sunrise and sunset
birds, animals and human shape
that draw water from me
I put a youth and old age on
shallow happiness and deep grief
fleeting beauty and fame

everything is sinking in me like time