Торнадо

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/11/28/4094


Торнадо


Зустрілися з тобою дуже дивно..,
Та розійдемось, - як у море кораблі,
В океані життя розчинившись десь,
У штормі безвідповідальної Любові!

Нас Торнадо кружляє безоглядно,
Кидає в рифи скороминущих зустрічей.., -
Ти вибач мені, подруга моя дорога,
Що Корабель Любові пробила зла течія!

Ти, - на зйомках де-небудь у Парижу,
На концертах я в засніженій Москві,
Так гламурно близькість загубилася..,
Де ж наші почуття?, ну де ж вони?!

Рідкі бесіди по "мобілочці"
Або ж дуже рідки Эс-єМе,ЕС-ки," від тебе, -
Це є жорстка розплата за популярність,
Вистачить вже , кохана!, - так більше жити не треба!

Але, на ранок усе почнемо спочатку,
Тому, що в океані  хочемо ми пливти.., -
Великі гроші "мати", ще й славу..,
Лише часу для любові немає.., - ніколи Любити!