В Свято-Троицкой с крестами

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/12/15/1291


У Свято- Троїцької із хрестами...



У Свято- Троїцької  із хрестами Великої  Лаври,
Я там побачив, дівчина, тебе,
Ти молилася, миле таке созданье,
Ти молилася.., - може за мене?!

Але, гріхів  моїх ти не отмолишь,
Зможеш тільки що ти в Бога попросити,
Щоб дозволив мені пожити ще небагато,
І дозволив, щоб він, до нестями тебе  полюбити!

За гріхи мої, - немає мені прощення,
Кров не змиєш із мускулистих моїх рук,
Убивав хоча кому - подібних…, але -
Судити не мені.., хоча вбивав з породи "сук"!

Однако ж прошу!.., - ти молися, намагайся,
И сподіваюся, що прийде ще Любов,
Та, яка, можливо, зможе  змити,
Нестерпну серця біль і в`ївшуюся кров!

У Свято- Троїцької  із хрестами Великої  Лаври,
Я там побачив, дівчина, тебе,
І тобою, - але зовсім не Богом, натхненний,
Зрозумів я випадково, що жити треба у злагоді до себе!