Немного бреда и немножечко разлуки...

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/09/09/849


Небагато марення й трошечки розлуки...



Небагато болю  й трошечки суму,
Знайдеш, рідна, у мной написаних віршах,
Які писалися хутко й поспіхом,
Тобі   про Любов на серветках!

Небагато марення й трошечки розлуки,
Небагато навіть плям червоного вина.., -
Якого розплескала  на серветки,
Моя, на жаль, трохи тремтившая рука!

Небагато вболівань  і небагато зовсім суму,
Знайдеш у серветках з дрібним подчерком моїм,
І коли, хоча б трохи у душі шелохнется.., -
Те, буду знати, що  тобою я  любим!

Можливо, промакнешь серветкою той губи,
Залишивши її штампик яскраво-червоного, -
Як знак свій примиренія та згоди..,
Згоди  на те..,  що тобі я подзвоню!

Небагато марення й трошечки розлуки..,
І дуже багато там знайдеш Душі,
Не тягни вже, відповідай, люба моя!!, -
Тобі сподобалися оці мої вірші?!