МАМА

Оксана Колесник
Кожна людина із малечку
Любить і зна свою мамочку,
Бо для малого дитяти
Всесвіт увесь в слові мати.
Адже вона для дитини
Ладна скорити вершини.
Мама попестить, розважить, зігріє,
З тобой посумує і порадіє.
Перші слова і невпевнені кроки -
Це все матусині будуть уроки.
Із пелюшок і до остану
Ми пам'ятаємо всі свою маму.
Порізному доля у нас всіх складеться,
Та для матусі хвилинка знайдеться.
Якщо не прїхати - лист написати,
Або хоч листівку до свят надіслати.
Хай маєш ти власну сім'ю, новий дім -
Матуся завжди буде в серці твоїм!