Почуття скажене

Алекс Бойко 2
Її любов - це не для мене,
Для неї я лише, як друг,
Чому це почуття скажене,
Мені завдало стільки мук...
Її лише тепер сімнадцять,
Мені тепер вже 23 (двадцять три),
Могли б ми з нею не зустрітись,
І не любити назавжди.