Життя

Антон Лучато
Сьогодні все,хороше і приємне...
Завтра сумне,болюче і нестерпне.
Все так поволі,гарно- пливе життя.

Якби не було чергування...
Було б лише розчарування.
Сумна весна в перемішку з осінню.

Мрій, твори і будь щасливий, життя прекрасне і бурхливе...
Забудь про все погане і нестерпне.
Під горизонтом добро і любов тебе чекає.