Новогодняя

Дон Карабас
Kiss my ass, kiss my ass,
Kiss it every day.
Kiss my ass, kiss my ass,
Everything you may.

Kiss my ass, kiss my ass,
Kiss and money give.
Kiss my ass, kiss my ass,
And you can to live.

Ho-Ho-Ho