кохання, чи як ще...

Антон Лучато
Кохання-феномен не зрозумілий, то раз прийшов,а тут пропав.
І чи взагалі він існував.
А дурість в голові,зранку встав й до вечора в думках про неї пролітав.

Як хочу думати про неї,торкнутись губ її солодких.
Запах тіла неповторний,пронизив ,звабив і підсів,як на нароктик.
В цю мить я біля неї,думками з нею назавжди заснув.