Я люблю тебе всю, вiд сльози до усмiшки

Павло Гай-Нижник
*   *   *

Я люблю тебе всю, від сльози до усмiшки,
Від сумирних спокyсливих тихих зітхaнь
До хижaцьких очей надвечірнього блиску
І безтямних ночeвих палких обіймaнь.

Щодень – захоплююсь від краю і до краю,
Від тіла до душі, від дум до слів: «ти мій»,
Кохаю всю тебе, від поцілyнкового раю
До нерухомості у сновидiнні вій.

Павло Гай-Нижник
2 квітня 1993 р.



Гай-Нижник П. Згадуй мене... Лірика кохання. - К., 2006. - С.86.
Гай-Нижник П. Смак свободи... Лірика життя. - К.: Вид-во "Цифра-друк", 2009. - С.80.