Я ще кохаю тебе

Василий Колесниченко
Стільки всього
Не розказати,
Серця мого
Тобі не зв'язати.
У очі глянь,
Там було небо
Відкрите для тебе.

Серце не край,
Ти не чекаєш,
Міцно тримай
Що в серці палає.
У очі глянь,
Поклич до себе,
Я ще кохаю тебе

Ти подивись
Як сяють зорі,
Час залишив
Сліди на долоні.
Ти подивись,
Поклич до себе,
Я ще кохаю тебе.