***

Натал Чка
Всі вірші були лиш для тебе,
І всі слова лише тобі
А зараз ти щасливий з нею
І вже не снишся ти мені.

Ти думав буду сумувати,
І буду плакати вночі
Але ти не на ту натрапив,
Не буду плакать ідучи.

І знаєш побажала б щастя
Але ти впевнений у ній,
Тому бажаю лиш терпіння
Дивись не розчаруйся, зайчик мій...