Тебе я п яну розривав

Павло Гай-Нижник
*   *   *

Тебе я п’яну розривав
Поміж келішками з вином,
Розміж забутими дівками
В плечах розідраних кричав,
Зливаючись з Софії дзвоном,
Цнотливими задушений руками.
На тобі віддано вмирав
Життєвим нашим перегоном,
Пекельними розбещений вустами.
               
Павло Гай-Нижник
Вересень 2002 р.


Гай-Нижник П. Згадуй мене... Лірика кохання. - К., 2006. - С.107.
Гай-Нижник П. Смак свободи... Лірика життя. - К.: Цифра-друк, 2009. - С.89.