Дружинi

Павло Гай-Нижник
        ДРУЖИНІ

Вдихнув тебе у себе,
Як перший раз повітряний ковток
Вбирає немовля в легені,
І відродився знов, а в небі
Зомлів аж місяця білок
Й заквітли зорі незліченні.

Павло Гай-Нижник
8 березня 2010 р.