Антонiмно

Роман Гнатюк
Безмовність мови.
Алогічність логіки.
Для розквіту й занепаду умови.
Набліження? Віддалення? Мікроби ми...
Є сто "завжди"?
                Зажди. Є сто "ніколи"...
В порядку все. У голові анархія.
Солодкий смуток гірко усміхається.
Життя трясе.
                Не "ми" вже. Тільки "ти" і "я".
Це випадок? Бодай йому. Трапляється.