Чорнобиль

Юра Кушнир
Сьогодні трагедія забрала наш сміх
І сльози котяться по обличчі у  всіх,
Люди були неначе примари
А небо окутали радіоактивні хмари.

Ніби проснувся страшний дракон
І нас всіх поглинув у пекельний  вогонь,
Не цінуючи наше життя
Міняючи наше щасливе буття.

Горе і нещастя прийшли цієї днини
Яке не обминуло жодної людини,
Ми розплачуємося за помилки чужі
Які хотіли приховати владні мужі.

Полин Чорнобиля надовго лишив рану в серці
Яка потривожить не одне ще покоління
Сповна заплатили за своє творіння,
Але ми найшли в собі сили дальше жити
Щоб пам’ятати героїв і любити.