ментол

Милла Анн
Поуття зі смаком ментолу-
Запах нашої любові.
Прохолодні доторкання,
Горячі погляди:
Опис мрійного кохання.
Повідомлення зі смайлами
Та приємними словами.
«Помітки» у тебе на сторінці,
Мій кмітливий огляд інформації-
Ось таке наше кохання.
Нам не вірять, нас всі сварять,
Та гадають,
Що ти в мене черговий,
А я твоя не остання
В сімейному становищі.
Але нам все одно…
І вони просто заздрять, правда?