Щастя кольору

Милла Анн
Щастя кольору сепії,
Забуте десь на березі моря.
Із середини здавлює тиском,
І вискакує серце при слові «доля».
Моя перша позитивна розіллється скоро,
Твоя-ніколи…
365.200 тромбоцитів
127 гемоглобіна:
Я ще живу,
Я ще існую.
Доплерехордіографія вже зроблена:
я буду жити,
буди жити з тобою
одним цілим…
Щастя кольору медецинських халатів,
забуте
на білому простирадлі.
Здається, воно теж біле,
але із запахом ліків.
Щастя немає просто немає і все…
У кожному білому можна знайти чорне.
Пам ятай