Хайку на мовi

Сай Ли
= Колискова =

до ліжка склонюся
ковдру поправлю тихенько
спи моя люба
хай тобі сняться зоряні хокку
бажані світлії

***

очі зелені
ступають поважно
ноги стрункії
більше немає такої
цаплі в болоті

***

танок шалений
задерлася вгору спідниця
крякнув дід сивий