Я шепочу...

Анатолий Ломака
Я шепочу твоє ім"я
Навіщо - сам того не знаю,
Адже у мене є сім"я
І я у ній душі не чаю.

Я шепочу твоє ім"я
І щоб не говорили люди,
Раніш ти не була моя
Та так моєю і не будеш.

Я шепочу твоє ім"я
Та ти цього не хочеш чути.
Я серце у кулак зім"яв,
Щоб не змогло воно рвонути.

Я шепочу твоє ім"я,
Ім"я останнього кохання
Та інший хтось, але не я
На повний голос скаже "....".