Чувствую

Плотникова Лена
Время пошло…
Что-то внутри напряглось,
чувствую. Нервы…

Веянье гроз
все заслонило собой.
Чувствую это.

Теплится май.
Ты прилетаешь ко мне,
чувствую близость!

Будит сирень
запахов нежности всплеск.
Чувствую… Милый...

16.04.2010


Чувствувам...

Безвремие...
Отвътре напрегнато,
чувствувам. Нерви...

Вятър бурен
сякаш всичко засенчва.
Чувствувам това.

Очакване.
Ще прилетиш ти към мен,
Чувствувам близост!

Люляк нежност
разпръсква, събужда ни.
Чувствувам...мили...


Мария Магдалена Костадинова