Ти потрiбен менi

Мария Кобылинская
Ти потрібен моїй  весні,
Бо без тебе вона зів’яне,
Позабуде пісні голосні,
Задрімає, як сонце п’яне.

Ти жаданий, як в спеку дощ,
Невловимий, як вітер дужий…
Знов блукаю посеред площ
В сподіваннях від тебе одужать.

Я живу лиш коли твої
Чую кроки, що йдуть за спиною…
Мої мрії, прошу, не труї
Дорогою для мене ціною.

Так потрібні рукам, думкам
Запах твій і палка  усмішка…
Наспіваю річкам, піскам
Що дивлюся на тебе нишком.

І не тільки мені, мабуть,
Ти потрібен як принц принцесі.
Жаль, не бачиш у чому суть:
Тільки ти в моїй граєш п’єсі.




31.03.2010