Прийшла весна сонечко так ся

Натали Арте
Прийшла весна і сонечко так сяє
І манить в простір небо голубе,
А я, коханий мій, не знаю,
Коли побачу ще тебе.

Коли побачу ясні очі
Ласкавий, ніжний, любий погляд.
Нічого в світі я не хочу,
Лише з тобою бути поряд

Так палко я тебе кохаю,
Ніхто так в світі не любив.
Любов’ю серденько палає -
То ти вогонь там запалив

Десь заблукала моя доля,
Воркують лагідно птахи.
Можливо ще крилата доля
Зведе в один наші шляхи!