Не варто сумувати

Наташа Фалёва
Не варто сумувати через втрати,
Що завтра нам здаються вже смішні.
Не варто будувати з піску хати,
Щоб завтра вже залишитись на дні.

Не треба в гніві рішення приймати,
Щоб потім все життя карать себе.
Не треба в синє небо нудьгувати,
Щоб сонця промінь не журив тебе.

Всміхніться зорям, місяць привітайте,
Щоб ніч усім привітною була.
І кожен день від щастя ви літайте,
Бо лиш на це відпущені літа.