Я тобi...

Валентина Толошная
Я тобі розказала про зорі,
Що  давно заблукали в тумані?
Я тобі так багато історій,
Ти мені поцілунок останній.

Я тобі свою щирую душу
Пронесла чагарями печалей…
Як змогла? Не питай. Не примушуй.
Це не дуже приємні деталі.

Особливості сильної жінки
То є тема цілОго трактату -
Механізм заводної пружинки –
То окремо потрібно писати.

Нащо йшла?  То питання цікаве...
Я ж не знала, що ти не чекаєш...
То налий мені доброї кави
Та й піду…  Уже ніби світає…

квітень 2010