***

Антон Лучато
Як я хочу закричати,як я хочу втікти.
а в тебе сльози по обличчю будуть текти.
туш попливе,макіяж тебе спотворить,а душу темрява заповнить.

Так тобі і треба,мучся на здоров*я.
Я тобі не винен,ти взяла шматок мого горя.