Я тебе кохаю.. украинский язык

Вадим Задорожный
Я тобi дарую цей свiтанок,
Щирiсть та кохання на вiки,
Ти мене пробач за теплий ранок,
Що поробиш..Ми такi-жiнки!!

Ти мене,коханий ,розумiеш,
Я без тебе жити не змогла,
I я знаю,ти мене зiгрiеш,
Бачиш, я долонi простягла!

Ти единий в свiтi,друже любий,
I не соромно менi за цi слова,
Бо це я коханкою у шлюбi
Всi печалi й бiль перемогла!!

15.04.2009г.

прим. ( от женского лица ).