Коханцi

Юрий Михалечко
пісня написана для дуету в дужках слова {чоловіка},(жінки)

Кав,ярня в готелі
Червоне вино
Танцюємо вдвох
Повільний танок
І скрипка спокуса
Нам крає серця
Забутися змусить
Мелодія ця

ПРИСПІВ:

Які брудні та чисті наші танці
{Бо ми коханці},( Бо ми коханці)
Навіщо доля нас з тобою поєднала
{Якби ж то знав}(Якби ж то знала)
{Ти не одна}(І ти не одинокий)
Любов за спокій, любов за спокій
(І я тепер себе ділити мушу)
{Я втратив душу, я втратив душу}

Піднімемось в номер
Весь одяг зірвемо
У ритмі одному
Ми зараз живемо
Нам одяг не треба
Бо ми відлітаєм
До сьомого неба
І не пам,ятаєм

ПРИСПІВ
Які брудні та чисті наші танці
{Бо ми коханці},( Бо ми коханці)
Навіщо доля нас з тобою поєднала
{Якби ж то знав}(Якби ж то знала)
{Ти не одна}(І ти не одинокий)
Любов за спокій, любов за спокій
(І я тепер себе ділити мушу)
{Я втратив душу, я втратив душу}

{У тебе є син}
(У тебе дочка)
Обручки блестять
На наших руках
Ми тонем в коханні
Ми стогнем від болю
Нас крає питання
За що ти так, доля?

ПРИСПІВ

Які брудні та чисті наші танці
{Бо ми коханці},( Бо ми коханці)
Навіщо доля нас з тобою поєднала
{Якби ж то знав}(Якби ж то знала)
{Ти не одна}(І ти не одинокий)
Любов за спокій, любов за спокій
(І я тепер себе ділити мушу)
{Я втратив душу, я втратив душу}