Тоб...

Ляшко Елена Юрьевна
Ти летиш до мене
Я всміхаюсь...
Будеш коло мене
Обіймаю.
Милий мій рідненький
Я тебе кохаю.
До почуттів, як до сонця я торкаюсь.
Хмари закривають хмуре небо,
А життя без тебе мені не треба.
Лагідні долоні, милий дотик,
Як до серця лине, як той котик.
Переймаюсь біллю – я у муках.
Це любов навчає, як наука.
Це за всі помилки, що зробила,
Але собі стежку я відкрила.
Думаю я, що не помиляюсь,
Із тобою серце відкриваю.
Не зложила крила, полетіла.
Навкруги земля позолотіла,
Красне і рожеве облітає листя,
Це життя яскраве, як намисто.
Сонце вийде з хмар і посміхнеться.
До долі я прийду, коли прийдеться.
Що ти почуваєш, я не знаю.
Але милу посмішку колись впізнаю.
Обійму, скажу, що я чекала,
Понад все життя тебе кохала!