Я теж на н1жн1сть претендую

Наталия Лут
                Ти кажеш, що не вистачає
                У мене ніжності й тепла.
                Дозволь я лише нагадаю,
                Що жінка серед нас - це я!

                Не думай, я не вередую.
                Це просто відчайдушний крок.
                Я теж на ніжність претендую
                Від імені усіх жінок.

                Адже це нас - бажаних, милих,
                Без нагороди, просто так,
                Віками на руках носили,
                Боготворили у думках.