Малюку

Ляшко Елена Юрьевна
І  сміхом гай наш шелестить
Повітря диха  повільно
Лелека в сіни вже летить
Ти зустрічай його з усмішкой
Маленькі  очі , ніби так,
На тебе дивляться серйозно.
 І в тих очах огонь пала
 Інтерес в них вже не згасне.
До нас прийшов новий малюк
Життя нове, нова сторінка.
Як бачиш, це немов би так
Як казка на ніч малим дітям.
Маленькі  ручки тягне свої
Та все до маминого личка.
Він познає  новий свій світ
І  вся краса йому лиш личить.
Ти казку на ніч прочитай
І  поцілуй його у щічку.
Слова любов  передай
У почуттях, дай йому сили.