Ос нь

Ляшко Елена Юрьевна
Багряне листя облетіло.
Пожухла восени трава.
Птахи у небо вс  злетіли,
В теплі  країни до тепла.
Я пам'ятаю теплий вечір,
Зірки у небі  і  луна.
В твоїх обіймах, я в безпеці ,
І  лагідн  твої  слова...
Літо пройшло, лишилась осінь.
Трава пожухла навкруги.
 І сонця лагідний   ніжний дотик
Залишив нас вже до весни.
Летить по небу павутиння
 І в зерунками блистить.
І  вітер гонить  їх осінній,
До літа, щоб там залишить.
А сонце виглянуло ненадовго,
І  ластовиння підпалило на лиці .
А листя придає  йому яскравий колір,
Але ж до зими воно все облетить.
Були у нас з тобою чуткі  стосунки.
Але зима накриє  снігом навкруги.
І  можна всеодно  усе забути,
Бо ти ніколи мене   не любив.