Навiщо нам любов даеться

Андрей Чорний
Навіщо нам любов дається
Якщо ми не вмієм її зберегти
Як вода вона крізь пальці ллється
І по каплі зникає у грунти

Вона приходить у серця зненацька
І бере в полон всю сутність і думки
І зникає потім як роса карпатська
Залишаючи тіла без життєдайної ріки

22:34      24.03.2010