134

Андрей Чорний
Потяг Львів-Луганськ
Плацкартна верхня полка
Між нами один мільйон шпал
І подвійна стальна шнуровка

Навколо вже всі сплять
Ніч у вікно зазирає
Засинав вже разів п’ять
Бо ти по моїй свідомості гуляєш

До вас я лину повз чужі хати
Надіюсь що чекаєш як дитина
Бо кінцевий пункт призначення це ти
І між усіх зупинок ти є єдина

На небі зорі сховані за хмари
За ними і для мене зараз ти
Без перестанку перед очими, як примара
Переді мною ти, яле ніяк до тебе не дойти

19:18         31.03.2010 р.