Дощ

Андрей Чорний
Так тебе не вистачає
Світ став колючим без тебе
Потрошки все життя втрачаю
Нестерпно жити лиш для себе

Вчора пройшов дощ надвечір
Моїми слізьми за тобою
Не було кого обійняти за плечі
Наодинці був з небесною водою

Земля не змінить орбіти
І сонце не втомиться світить
Лиш чиясь душе буде боліти
А серце ще сильніш буде любить

Сьогодні знов відчув себе самотнім
Як і останні декілька життів
Хтось мене розділив і роздав їм
Мало, що лиш я цього не хотів



А тут шпалери дуже гарні
Немов Весна живе навколо
Коли всі сподівання є марні
Тоді білкою попадаєш в коло

15:46         01.04.2010 р.