Жартiвлива любов

Александр Васильевич Бойко
Одноманітний біль у горлі.
Спокуса й Біль, мов ксерокопії.
А на рожевому папері –  літери
Про жовтий сон  і квіти кволі,
Про свято без брехні і долі,
Наївні суті й рівні колії…
 


2010