Якби я дощем мiг стати

Юрий Михалечко
Якби я дощем міг стати…
Я б крапав на твОє обличчя
Я б міг по вустам стікати
До них приторкатися ближче
Стікав би по шиї на плечі
Краплинкою збіг би на груди
І кожен мій дотик найлегший
Тобі насолодою буде
Струмочком збіжу по спині
І твій намочу животик
А поки стечу до ніг…
Ще й «там» полоскочу потай…
Ти будеш вся мокра стоять….
І будеш хотіти іще
І знову подумаю я.
Як би я міг стати дощем…